ÇAĞLAYAN MAHALLESİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

13.06.2018 Çar

Yağlıdere ilçemize bağlı Üçtepe Beldesi Çağlayan mahallesinde mahalle muhtarlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Merkez cami bahçesinde düzenlenen iftar programına Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

Başkan Kırhasanoğlu,iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, bu sene ilçeye bağlı mahalle ve köylerde her akşam iftar programı düzenlendiğini hatırlatarak, bizlerde teşkilatımızla birlikte şu ana kadar düzenlenen bütün programlara katılmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Bu tür programlar sayesinde birlik ve beraberlik ön plana çıktığını söyleyen Kırhasanoğlu,kalan iki akşamı da dolu dolu yaşamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Mahalle muhtarı Yakup Aydın ise, iftar programına yoğun katılım gösteren mahalle sakinlerine ve misafirlere teşekkür etti.