TAFLAN ŞENLİĞİNE KATKIDA BULUNANLARA PLAKET VERİLDİ

10.07.2018 Sal

Taflan şenliğine katkıda bulunan sponsorlara plaket verildi

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından 17.düzenlenen Taflan şenliğine katkıda bulunan sponsorlara Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Taflan Şenliğine katkıda bulunan Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, Giresun Ticaret Borsası Başkanlığına, Tuzla Giresunlular Dernekler Platformu Başkanı Hüseyin Koca, Giresun Seyahat Nurettin Tuzcu, Espiye Üçyıldız İnşaat, İş adamı Şükrü Akkaya, Koçel Metin Koç, Tahsin Fındık Hamza Bölük, Yağlıdere Hazır Beton, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Yılmaz Özdemir,Feryal Fermuar İş adamı Akın Bebek, Bursa Yağlıdereliler Derneği Başkanı Ali Kılıç, İş adamı Salim Topçu,Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci,Mekan İnşaat İş adamı Metin Kuruca, Marmaralı Çotanaklar Taraftar Grubu, Kasap Mahmut Özbay, Kaya Catering Eşref Kaya, Yağlıdere Önder Seyahat’e teşekkür edilerek katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Plaketleri sponsorlara,Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz,Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram takdim etti.