TEMMUZ AYI GÜVENLİK TOPLANTISI ORTAKÖY KÖYÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24.07.2018 Sal

Yağlıdere ilçesinde Kaymakam Hasan Uğuz başkanlığında "Güvenlik Kurulu Toplantısı" Ortaköy köyünde gerçekleştirildi.

Kaymakam Hasan Uğuz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, köy ve mahalle muhtarlarını kapsayacak şekilde her ay ayrı bir yerde güvenlik ve halkla buluşma toplantıları düzenlendiğini hatırlattı.

Farklı yerlerde toplanmanın ve vatandaşlarla istişare etmenin olumlu sonuçlar verdiğini belirten Uğuz,derdi olanın derdini yerinde dinlemek, önerisi olan varsa önerisini dinlemek,sohbet etmek amaçlı bu tür toplantıları düzenlemeyi sürdürdüklerini söyledi.

Ortaköy köyü Muhtarı Muhammet Karadere ise,Temmuz ayı güvenlik toplantısının köylerinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Toplantı istek ve taleplerin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Espiye Cumhuriyet Savcısı Selim Karakaş, Emniyet Amiri Enes Çakır,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan kamu kurum kuruluşlarının müdürleri,sivil toplum örgütü temsilcileri,mahalle ve köy muhtarlarıyla vatandaşlar katıldı.