SPORCULARIMIZI ÇANAKKALE'YE UĞURLADIK

SPORCULARIMIZI ÇANAKKALE
25.07.2018 Çar

Sporcuları Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kirhasanoğlu kulüp binasına gelerek başarı dileyerek uğurladı

Yağlıdere Halk Eğitimi merkezi Gençlik ve Spor kulübü sporcuları Türkiye karate federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Çanakkale ilinde düzenlenecek 15 Temmuz Şehitleri anısına 27-29 Temmuz tarihleri arasında Troya Karate Turnuvasına katılmak üzere akşam saatlerinde ilçemizden ayrıldı.

Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden yapılan açıklamada, Karate sporuna her zaman desteğini esirgemeyen,Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz'a,Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanogluna, Araç temininde desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'a Kurucalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Cıtlak’a sporcu aileleriyle sponsorlara teşekkür edildi.