GÜNLÜK YAYLASINDA YAYLA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

30.07.2018 Pzt

Yağlıdere ilçesine bağlı Günlük yaylasında günlük yayla şenliği düzenlendi

Sınır Köyü,Yeşilpınar ve Derindere köyleri tarafından bu sene beşincisi  düzenlenen günlük yayla şenliği 28 Temmuz Cumartesi günü günlük yaylasında gerçekleştirildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,günlük yaylasında hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Beşinci günlük yayla şenliğinin düzenlenmesinde katkıları olan herkese teşekkür eden Kırhasanoğlu,Yaylalarda imar affı yasası ile ilgili şenliğe katılanlara bilgilendirmelerde bulundu.

Sınır Köyü Muhtarı Yavuz Memiş,ise, günlük yaylasında geleneksel olarak düzenlenmeye başlayan günlük yayla şenliğine katılımın her yıl artmaya başladığını ifade ederek, şenliği önümüzdeki yıllardan itibaren daha geniş kapsamlı yapılmaya devam edeceğini belirti.

Şenlik’te yöresel sanatçılardan, Abdullah Menteşe, Erdoğan Erol, Uçan Kemençesi Savaş Yıldız, Köksal Yetgin,Ağazarlı Zehra, Özlem Ceylan, Murat Çelik, Bizim Gönül sahne aldı.