İLÇE DEVLET HASTANESİNDE YATARAK TEDAVİ GÖREN HASTALARI ZİYARET ETTİK

08.11.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İlçe devlet hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastanelerde tedavi gören tüm hastalara Cenabı Hak’tan acil şifalar niyaz ettiğini ifade eden Başkan Kırhasanoğlu;şöyle devam etti :

“ Bu akşam Ahallı mahallesinde katıldığımız mevlit programının ardından ilçe devlet hastanesinde yatarak tedavi gören ilçemiz farklı mahalle ve köylerinde yaşayan hastalarımıza moral ziyareti gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden yatan hastalarımızın mutlulukları bizleri son derece mutlu etmiştir. Arkadaşlarımızla birlikte hastalarımızın hatırını sorduk. Dualarını aldık. Bu tür ziyaretlerimiz mahalle ve köylerimizde de sürdürmeye devam edeceğiz’’diye konuştu.

Başkan Kırhasanoğluna hasta ziyaretlerinde AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ile Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Bayram ile hastane personeli eşlik etti.