KIRHASANOĞLU KAZANKAYA CADDESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

09.11.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Sürekli olarak mahalle ve köyler ile ilçe merkezinde halkın arasında olan Başkan Kırhasanoğlu, ilçemiz merkezi kazankaya Caddesindeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

İlçede belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da birlikte olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Kırhasanoğlu, gündüz ilçede farklı mahalle ve caddelerde halkımızla bir arada oluyoruz. Akşamları da belediyemize bağlı mahalle ve köylerde hasta ve yaşlı ziyaretleri düzenlemeyi sürdürüyoruz’’diye konuştu.

Ziyarette,Kırhasanoğluna,Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Harun Durdu ile AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir eşlik etti.