KIRHASANOĞLU ÜÇTEPE İLKOKULUNDA DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

14.12.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe İlkokulu tarafından düzenlenen programa katıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda öğrenciler tarafından günün anlamını belirten çalışmalar beğeniyle izlendi.

Okul Müdürü Emin Taşkın, yaptığı açıklamada, Üçtepe ilkokulu tarafından 10/16 Aralık engelliler haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen anasınıfı 4 yaş grubu öğrencilerinin işaret diliyle şarkı söylendiğini belirtti.

Taşkın, Aralık ayı değerler eğitimi kapsamında doğruluk ve dürüstlük temalı 2. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan yalancı çoban hikayesinin drama gösterisi ile sergilenmesi programına katılımlarından dolayı Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.''diye konuştu.