HASTA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

16.12.2018 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Giresun Ada Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İlk olarak Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalardan Koçlu Köyünden Hasan Karakuşlunun yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Kırhasanoğlu,daha sonra İlçemiz Ahallı Mahallesinden Zekiye Kurunu ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kırhasanoğlu,daha sonra,Özel Giresun Ada Hastanesinde yatarak tedavi gören,Yazlık Köyünden Cafer Köksal,Üçtepe Beldesinden Mustafa Elmalı,Ahallı Mahallesinden Ali Çınar ile yakınlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kırhasanoğluna,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir eşlik etti.