AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI

11.01.2019 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçede göreve geldikleri günden itibaren alt yapı,üst yapı,çevre yolu,otobüs terminali, futbol sahası,kepeç kaynak suyu,yeni belediye hizmet binası, dere ıslah çalışması,mahalle yolları,park projesi gibi bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

AK Parti Genişletilmiş İlçe Danışma toplantısına katılan Başkan Kırhasanoğlu,burada yaptığı konuşmada,ilçeye yapılan projeleri, yatırımları,küçük görmeyelim.Geçmişte olanları da biliyoruz.Bu partinin günün de AK Parti Belediyeciliğini Yağlıdere ilçesinde ispat ettik’’dedi.

Kırhasanoğlu,bundan sonrada eksikleri tamamlayarak yeni projelerle yola devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram ise,yaptığı açıklamada,31 Martta yapılacak yerel seçimler için çalışmaların startını verdiklerini belirtti.

Seçim sürecince kendilerine yakışır bir çalışma içinde olacaklarını belirten Bayram, bu seçimden de ilçede zaferle çıkacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erdem Aydın ise, seçim çalışmasının startının verildiğini özverili bir şekilde gündüz ve gece çalışmaların yoğun olacağını belirterek,bu sorumluluğu üstümüze aldıysak layıkıyla yapmamız gerekiyor. Bunun için de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edecektir.’’dedi.

Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk’te, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de gerek ilçemizi gerekse de belde belediye başkanlığımız ile il genel meclis üyeliğini 2-0 yapacağımıza inanıyorum. Yüce Mevla’m çıkmış olduğumuz bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin.’’dedi.

Düzenlenen toplantıya, İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aydın, Abdullah Çakıroğlu ile mahalle ve köy başkanları ile partililer katıldı.