HASTALARIMIZA MORAL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK

12.01.2019 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı Erdem Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Turan Oflu ile birlikte İlçe Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastanelerde tedavi gören tüm hastalara Cenabı Hak’tan acil şifalar niyaz ettiğini ifade eden Kırhasanoğlu; “ Bu gün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden yatan hastalarımızın mutlulukları bizleri de ziyadesi ile mutlu etmiştir. Arkadaşlarımızla birlikte hastalarımızın hatırını sorduk. Dualarını aldık.’’dedi.

Ziyarette Yağlıdere Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Yuva, Hastane Müdürü Temel Yılmaz ile hastane personeli hazır bulundu.