ORTAKÖY KÖYÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN SABRİ KILIÇ'IN YAKINLARINA TAZİYE ZİYARETİ

ORTAKÖY KÖYÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN SABRİ KILIÇ
14.01.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe yönetim kurulu üyesi Osman Çayan,Mustafa Turan Oflu ile birlikte ilçemize bağlı Ortaköy köyünden hayatını kaybeden köyün eski muhtarı Sabri Kılıç’ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Ortaköy köyünden emecenoğullarından merhum Ali Naci ve Ziya kılıçların kardeşi Metin ve Kenan Kılıç’ın babası ilçemiz esnaflarından Bahtiyar Kılıç’ın kayınpederi Ortaköy köyü eski muhtarı Sabri Kılıç bu sabah Giresun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Kılıç’ın cenazesi yarın ilçemiz Ortaköy köyü sancak düzünde öğle namazına müteakip düzenlenecek cenaze törenin ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.