ÖMERLİ KÖYÜNDE HALK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

15.01.2019 Sal

Yağlıdere ilçemize bağlı Ömerli köyünde halk toplantısı düzenlendi.

Ömerli köyü kültür merkezinde düzenlenen toplantının açılışında konuşan, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Ömerli Köyünde kısa bir süre önce referandum yapıldığını belirterek,mahalle olmak için yaptıkları katkılarından dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.

Toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,bu toplantının düzenlenmesine katkı sunan köy sakinlerimize şükranlarımızı sunuyorum.’’dedi.

Kırhasanoğlu,Yağlıdere ilçesine 10 yılı içinde gözle görülür önemli hizmetler kazandırıldı.İşlerimiz daha bitmedi.Yapılacak işimiz çok.Bundan sonrada ilçeye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.’’diye konuştu.

Toplantıya, Ömerli Köyü Muhtarı, Sami Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Köy Başkanı Zekeriya Kayacı, İlçe yönetim kurulu üyeleri Erdal Çayan, İbrahim Bayram, Anıl Kılıç ile Ömerli köyü sakinleri katıldı.