ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

16.01.2019 Çar

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı tarafından dün akşam saatlerinde açıklanan belde ve belediye başkanları için bugün aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yağlıdere ilçemizde iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu mart ayında yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday gösterilmişti.

Üçtepe Beldemizde ise, mevcut başkan Harun Öztürk ile yola devam etme kararı alınmıştı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'nin Giresun ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.

İsimleri açıklanan belediye başkan adayları için bugün 19 Eylül Spor Salonunda AK Parti Grup Başkan vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk,AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı,AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu ve partililerin katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,aday tanıtım toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada,31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Partimizin Yağlıdere Belediye Başkan Adaylığına şahsımı layık gören Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, AK Parti Giresun Milletvekillerimize, Genel Merkez Yetkili Birimlerimize, desteğini ve dualarını hiç bir zaman eksik etmeyen Yağlıdere AK Parti Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına ve tüm hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’dedi.

Kırhasanoğlu,Gayemiz Allah’ın Rızası, Milletimizin hayır duasıdır. Bu anlayış ve sorumluluk ile bir an bile durmadan, yorulmadan, ben değil biz duygusuyla, parti ve yaşam tarzına, idelojik tercihlere bakmaksızın, tevazu, samimiyet, gayret ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.''diye konuştu.

Öte yandan ilimize bağlı ilçeler ve beldelerde ise:

"Alucra: Yalçın Eker, Tirebolu: Abdullah Karabıçak, Şebinkarahisar: Şahin Yılancı, Güce: Aytekin Geçgel, Görele: Tolga Erener, Eynesil: Coşkun Somuncuoğlu, Doğankent: Ruşen Özden, Çamoluk Musa Varıcı, Dereli: Kazım Zeki Şenlikoğlu, Çanakçı Sezer Kadakal, Bulancak Recep Yakar, Piraziz Uğur Melikoğlu, Keşap Mehmet Emür, Espiye Mustafa Karadere,

Belde Belediye Başkan Adayları ise şu şekilde:

"Bulancak, Aydındere: Nuri Demir, Bulancak, Kovanlık: Harun Kalıntaş, Dereli, Yavuzkemal: İsmail Yıldız, Espiye, Soğukpınar: Özcan Özdemir, Eynesil, Ören: Mustafa Eren, Görele, Çavuşlu: Fatih Duzcu, Giresun Merkez, Duroğlu: İbrahim Dere’’den oluştu.