AHALLI MAHALLESİNDE HASTA VE YAŞLI ZİYARETİ DÜZENLENDİ

23.01.2019 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe başkanı Ömer Bayram ile birlikte ilçeye bağlı Ahallı mahallesinde hasta ve yaşlı ziyareti düzenledi.

İlk olarak, Çınarcık mevkinde Şeref Çınar’ın annesi Emine Çınarı,Talip Çınarın annesi Yeter Çınar ve oğlu Cihat Çınarı ziyaret eden Kırhasanoğlu beraberindekilerle birlikte daha sonra kumaşlı mevkinde Şaban Ak,Çakır Kumaş,cimdeliyenı mektep kıranı mevkinde Mehmet Yuğiye Akkaya’yı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kırhasanoğlu,düzenlenen ziyaretlerde mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,Mahalle Başkanı Nevzat Çınar, ilçe yönetim kurulu üyeleri Fatma Özdemir, İbrahim Bayram, Sevil Gürsoy, Nadiye Ay,hazır bulundu.