MAHALLELERİMİZDE YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

30.01.2019 Çar

Yağlıdere'ye bağlı mahalle yollarında betonlama çalışması devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,betonlama çalışmalarını yerinde takip etti.

Oruçbey mahallesinin Müezzinli,Armutluk mevkinde yol betonlama çalışmasının sürdüğünü belirten Kırhasanoğlu,2009 yılından bu yana her yıl için belediye encümenlerimiz le ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip mahallelerimizde gezip tespitler yapıp bütçemizin mali durumuna göre yıllık bir ihale yapıyoruz. İhale kapsamında yollarımızı iyileştirmeye çalışıyoruz. On yıldır bunu yapıyoruz her yıl beton ve asfaltlama ihalesi açarak ilçemizdeki mahalle yollarını güzelleştirmeye çalışıyoruz’’dedi.

Müezzinli ve Armutluk mevkilerinin ardından Ekizli,odabaşlı,çatalbaşlı,bıyıklı mevkilerinde çalışmaların devam edeceğini belirten Kırhasanoğlu,bazı ara yolların dar olması nedeniyle beton çalışması kepçe yardımıyla gerçekleşiyor. Kısa süre içinde burada da çalışmalar tamamlanacaktır.’dedi.

Kırhasanoğlu,Orçubey mahallesinin ardından Kızılelma,Günece,Ahallı,Tepeköy,Kurucalı,Akdoğan,Akdarı,Ömerli’de çalışmalar devam edecektir’’diye konuştu.

Oruçbey Mahalle Muhtarı Mehmet Bıyık ise, mahalle yollarına yapılan betonlama çalışmalarına desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile fen işleri ekiplerine teşekkür ediyorum.’’dedi.