KIRHASANOĞLU:''HALKIMIZIN BUNDA ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

KIRHASANOĞLU:
05.02.2019 Sal

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ev ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe halkıyla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, AK Parti Mahalle Başkanı Talat Saka, İlçe yönetim kurulu üyeleri, Metin Bayram, Fatma Özdemir, İbrahim Bayram, Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Sema Özdemir, Yasemin Yılmaz ile birlikte Akdoğan mahallesi gün mevkiinde ev ziyaretleri düzenledi.

Belediye başkanı seçildiği 2009 yılından bu yana geride kalan 10 yıllık süreçte ilçe halkıyla bir aile gibi olduklarını belirten Başkan Kırhasanoğlu,''Halkımızın her zaman iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdürdük.Bundan sonra da sürdüremeye devam edeceğiz.''diye konuştu.