YAĞLIDERE BELEDİYESİ GÖNDERİLERİNDE YAĞLIDERE PULU KULLANACAK

08.02.2019 Cum

Yağlıdere Belediyesi ve PTT işbirliği ile bastırılan 'Yağlıdere' pullarının kullanımına başlanılıyor.

Giresun PTT Baş Müdürlüğü işletme Müdürü Uğur Öztürk, Yağlıdere PTT Müdür Vekili Espiye PTT Müdürü Şevket Akyüz, İşletme Memuru Sezer Çakıcı ile birlikte Yağlıdere Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbulu ziyaret ederek bastırılan 1700 adet pulu teslim etti.

PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması kapsamında Yağlıdere Belediyesi tarafından ilçe tanıtımına yönelik kişisel pul yaptırdı.

POSTA GÖNDERİLERİ YAĞLIDERE PULLARI İLE GİDECEK

Yağlıdere ilçe Belediyesi tarafından yaptırılan pullarda ilçenin görünümü,Gölyanı yaylası, ve Yağlıdere Belediyesi logosu kullanıldı. Artık Yağlıdere Belediyesinin posta gönderileri bu özel pullarla tüm Türkiye’ye gönderilecektir.