Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu:’’Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. ’dedi.
Başkan Kırhasanoğlu,Kızılelma Mahallesinde hasta ve yaşlı ziyaretleri düzenledi.
Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,İlçe yönetim kurulu üyeleri Erdal Çayan, Nurettin Aydın, Sema Özdemir,İbraihm Bayram,Ayşe Birinci ile birlikte Kızılelma Orta ve Cibil mevkilerinde hasta ziyaretleri düzenledi.
İlk olarak Hüseyin Kır’ı evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Kırhasanoğlu,daha sonra mahallemizin en yaşlılarından Lütfü’ye teyzemiz ile Esma teyzemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Bizler her zaman ki gibi önceliğimiz hasta ve yaşlılarımızdır. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.