KIZILELMA MAHALLESİ ÇAKIRLI MEVKİİNDE MAHALLE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

09.02.2019 Cmt

Yağlıdere ilçesine bağlı Kızılelma Çakırlı mevkinde mahalle toplantısı düzenlendi.

Ali Kemal Baş’a ait evde düzenlenen toplantıya, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, Kızılelma Mahalle Muhtarı Abdurrahman Karaca, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Eski AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İlçe yönetim kurulu üyeleri Nurettin Aydın, Sema Özdemir, Ayşe Birinci, Erdal Çayan, İbrahim Bayram, ile mahalle sakinleri katıldı.

Mahallelerde yaşayan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve dinlemek için bu tür toplantılara devam ettiklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,'Kızılelma mahallesine bu zamana kadar imkânlar ölçüsünde hizmet yapmaya gayret gösterdik bundan sonra da aynı şekilde hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz.’’dedi.