İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ZİYARET

11.02.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydın, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri Osman Okur, Mustafa Turan Oflu, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Özbay ile birlikte ilçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, İlçemize emniyet amirliği ilk geldiğinde kiralık binada hizmete başlamıştı. Daha sonra hayırseverlerin katkılarıyla Kazankaya mevkisinde emniyet binası yapılmıştı. Şu an mevcut binada hizmet vermektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde ilçe halkına daha iyi ortamda hizmet verilmesi için lojman ve hizmet binası yapılması talebinde bulunduk. Genel müdürlük yetkilileri bu talebimize olumlu yaklaştı ve projeyi uygulamaya koydu. Çalışmaların sonucunda ilçemize son derece modern bir emniyet binası yapılmış oldu.2017 yılından beri ilçe emniyet amirliği yeni binasında halkımıza hizmet vermektedir. Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Amiri Enes Çakır'da ,Başkan Kırhasanoğluna ve beraberindekilere teşekkür etti.