İLÇEMİZE KAZANDIRILAN MEYDAN PARKTA HALKIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

11.02.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçemizin eski belediye binası yıkılarak yerine yapılan parkta vatandaşlarımızla buluştu.

Başkan Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri Osman Okur, Mustafa Turan Oflu, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Özbay ile birlikte ilçemize kazandırılan meydan parkta halkımızla bir araya geldi.

Kırhasanoğlu,ziyaretin ardından yaptığı açıklamada,eski belediye binasının bulunduğu 536 metre kare alan üzerine Tuzla Belediyemizin katkılarıyla yapılan park ilçemize güzel bir görünüm oluşturdu. Parkla birlikte vatandaşların İlçe merkezinde vakit geçireceği bir alan kazanılmış oldu. Parkın içerisinde Vatandaşların güneşten korunması için pergole yeşil alan ve Havuz yapılarak hizmete sunulmuştur.Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz.’’dedi.