DEMİR AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

11.02.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz Tepeköy mahallesinde taziye ziyaretinde bulundu.

Tepeköy mahallesi Temuroğulları ailesinden İlçe Devlet Hastanesi personellerinden Mehmet Demir ile Giresun İl Tarım Müdürlüğü personellerinden Yılmaz Demirin babası Ahmet Demir bu sabah evinde hayatını kaybetti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Osman Okur, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Özbay,Ali Turan ile birlikte hayatını kaybeden Ahmet Demir’in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

İlçemizin tanınmış simalarından Ahmet Demir’in yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Başkan Kırhasanoğlu, Merhum Ahmet Demir’e Allah’tan rahmet, Demir ailesine ise başsağlığı dilerim.”ifadelerine yer verdi.

Bugün hayatını kaybeden Ahmet Demir’in yarın öğle namazına müteakip Tepeköy Mahallesi merkez camisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.