KIRHASANOĞLU İLÇE DEVLET HASTANESİNDE YATARAK TEDAVİ GÖREN HASTALARA MORAL ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

11.02.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Arif Özbay ile birlikte ilçe devlet hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara moral ziyareti gerçekleştirdi.

Tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını kaydeden Başkan Kırhasanoğlu,’Yaptığımız ziyaretler sadece bugüne mahsus bir şey değildir. Yıllardan beridir her zaman ilçe halkının iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya gayret gösterdik. Bundan sonrada bu şekilde ziyaretlerimiz ilçemizin farklı mahalle ve köylerinde devam edecektir.’’dedi.

Ziyarette, Yağlıdere Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Yuva, Hastane Müdürü Temel Yılmaz ile hastane personeli hazır bulundu.