ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İLE İMAM HATİP ORTAOKULU YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

12.02.2019 Sal

Yağlıdere Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulunun yolunda çevre düzenlemesi ile parke taşı döşeme çalışması yapılıyor.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Osman Okur, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Turan, Arif Özbay ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, Bu okullara giden öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu gerek araçla, gerekse yaya olarak bu yolu kullanmak durumunda. Bu öğrencilerimizin okullarına rahat gidip gelebilmesi için başladığımız çalışmalar sürüyor. Genişletme çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmasına başlandı. Kısa süre içinde çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.’’diye konuştu.