MİLLETVEKİLİ KADİR AYDIN :''BAŞKAN KIRHASANOĞLU YENİ DÖNEMDE DE ÖNEMLİ PROJELERİ İLÇEYE KAZANDIRACAKTIR''

MİLLETVEKİLİ KADİR AYDIN :
19.03.2019 Sal

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın,Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlunun yeni dönemde de ilçeye önemli projeleri kazandıracağını söyledi.

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından kazankaya mahallesindeki esnaflara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın,kazankaya mahallesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlunun ilçeye on yıl içinde önemli hizmetleri kazandırmıştır.''dedi.

Kırhasanoğlunun üçüncü dönemde tekrar partisinin adayı olduğunu ifade eden Aydın, inşallah ilçe halkının desteğiyle tekrar seçilip yeni projeleri de ilçeye kazandıracaktır.''

Kazankaya esnafına programa katkılarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,AK Partinin 2001 yılında kurulduğu zaman kurucu başkan olarak ilçede göreve başladığını iki dönemdir de ilçede belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü söyledi.

On yıl içinde ilçeye alt yapı, üst yapı,kepeç kaynak suyu, futbol sahası,otoğar,yeni belediye hizmet binası,çevre yolu,meydan park projesi,sağsıağzı müezzinli deresi ıslahı,düğün salonu,çocuk oyun parkları, Meslek Yüksek Okulu gibi bir çok projeyi ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Kırhasanoğlu,bu önemli projeleri ilçeye kazandırılması konusunda Bakanımız Nurettin Canikli’ye,Milletvekillerimize,Teşkilatımıza emeği gecen herkese şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Kırhasanoğlu,yeni dönemde ,Gölet,kentsel dönüşüm projesi,Gençlik merkezi içinde Kapalı Spor Salonu,Hayvan Pazarı ve Mezbahane,,Küçük sanayi,Otopark,ile eski belediye binasının olduğu alana yapılan meydan park projesini Hürriyet caddesine de kazandıracağız.’’diye konuştu.

Toplantıya,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özdemir,Esnaf ve Kafalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Kahyaoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Adayları,Temel Işık,Mustafa Aksu,Belediye Meclis Üyesi Adayları,Hüseyin Özdemir,Arif Özbay,Bahri Kılıç,Vedat Tuzcu,ilçe yönetim kurulu üyeleriyle kazankaya esnafı katıldı.