MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK İLÇEMİZİ VE ÜÇTEPE BELDESİNİ ZİYARET ETTİ

19.03.2019 Sal

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,Yağlıdere ilçemizde ve Üçtepe Beldesine ziyaret düzenledi.

İlk olarak sağsıağzı mevki ile Hastane caddesinde bulunan seçim bürosunu ziyaret eden Öztürk, daha sonra Üçtepe Beldesini ardından ilçe Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Öztürke,Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Ömer Bayram, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Temel Işık, Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Necmi Durdu, Bahri Kılıç, Ali Turan, Hüseyin Özdemir, Ağabey Turan, Hasan Pul, Arif Özbay, ile ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.