EĞİTİME DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR

19.03.2019 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize en iyi hizmeti sunmak için eğitime desteklerimizi sürdüreceğiz.’’dedi.

Eğitimin her alanında desteklerini esirgemeyen Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, İmam Hatip ortaokulu erkek pansiyonunu ziyaret etti.

İlçemizde bulunan 4 tane lise ve bir tane ortaokul pansiyonumuzda yaklaşık 400 öğrencimiz faydalanıyor.

Her sene esnafımıza yaklaşık 2 milyon TL. kaynak sağlanıyor ve 15 kişiye kalıcı istihdam sağlandığını belirten Yağlıdere Başkan Kırhasanoğlu, pansiyonlarımız her türlü ihtiyaçlarını (sebze,meyve, kuru gıda, tüp, kömür vb.) esnafımızdan sağlandığını hatırlattı.

15 kişi de kalıcı olarak iş sahibi olduklarını ifade eden Kırhasanoğlu,Ülkemizde sayılı ilçelerde bulunan ortaokul pansiyonumuz ve lise pansiyonlarımız her alanda üst seviyede hizmet sunuyor.İlçemize en iyi hizmeti sunmak için eğitime desteklerimizi sürdüreceğiz." Dedi.

Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk,ise "Pansiyonlarımızın kuruluş aşamalarında ve sonrasında eğitime ve öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen Sayın Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun'a şükranlarımı sunuyorum’’dedi.

Pansiyonlarımızda öğrencilerimize sunulan imkanları her geçen gün geliştirdiklerini söyleyen Öztürk,şöyle devam etti:

‘’Açık büfe kahvaltı, üç öğün sağlıklı ve besleyici yemek, akşamları etüd arasında ara öğün, fiber internet imkanlarıyla araştırma yapma imkanı, öğretmen yönetiminde özel kurslar, yıl içinde yapılan turnuva, kurs, gezi ve söyleşilerle hem sosyal hem de akademik alanda kendini geliştirme imkanı vb. özellikleriyle çocuklarımıza ev imkanı sunuyoruz.Çocuklarımızın aydınlık geleceği için tüm ekibimizle çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz. Başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürlerimiz Ahmet Usta, Kamil Hekim, Hüseyin Bıyık'ı, ve ekiblerini, öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum. Eğitime desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Yasin Erdem'e, Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlun'a Üçtepe Belediye Başkanımız Harun Öztürk'e ve tüm eğitim gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum."diye konuştu.

Kırhasanoğluna pansiyon ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayları Temel Işık, Mustafa Aksu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Arif Özbay, Hüseyin Özdemir, Hasan Pul, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mehmet Külcü, Osman Çayan, Osman Okur eşlik etti.