KIRHASANOĞLU:’’HALKIMIZIN DESTEĞİYLE BİRLİKTE İLÇEMİZE BEŞ YIL DAHA ÖNEMLİ PROJELERİ KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

30.03.2019 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde halkımızın verecek olduğu destek ile birlikte ilçemize beş yıl daha önemli projeleri kazandırmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemizde kadınlarımıza yönelik çay programı düzenlendi.

Program öncesi Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Ömer Bayram ile birlikte programa katılan kadınların masalarını tek tek gezerek gül takdim etti.

Sunuculuğunu AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlunun yaptığı programın açılışında konuşan İlçe Başkanı Ömer Bayram, programa yoğun katılımlarından dolayı kadınlarımıza teşekkür ediyorum.’’dedi.

Bayram,İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz bundan sonrada devam edecektir.’’dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise,2001 yılında AK Parti Yağlıdere ilçe başkanı olarak görev aldığını yedi yıl da ilçe başkanlığı görevini sürdürdüğünü ifade ederek,''ilçe başkanlığı dönemimizde ilçemize yapılan bütün çalışmalarda katkımız oldu.2009 yılında partimiz belediye başkanı adayı olarak gösterdi. Halkımızın desteğiyle belediye başkanı seçildik O günden bu güne kadar gece gündüz demeden ilçemiz için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek şöyle devam etti:

‘’Kendi dönemlerinde 0n yıl içinde ilçeye, yeni belediye hizmet binası, alt yapı, merkez üst yapı çalışması, meslek yüksek okulu, futbol sahası,kepeç kaynak suyu, çevre yolu, cenaze yıkama ve nakil aracı, afad konutları, Pazar yeri parke çalışması, Günece mahallesi kaya ıslah çalışması, İlçe Emniyet Amirliği yeni hizmet binası, Anadolu Lisesi, Eski belediye binası yıkılarak yerine meydan park çalışması, dere ıslah çalışması, çocuk oyun parkları,otogar,yaya köprüsü,palaklı mahallesi kaya ıslah çalışması, elektrik hatlarının yer altına alınması, belediye hizmet çadırı, atık su arıtma tesisinin kaba inşaatının tamamlanması,küçükköy su projesi, istinat taş duvar çalışması, ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü yeni hizmet binası,sağsıağzı müezzinli deresi ıslahı, mahalle yollarında beton yol çalışması gibi bir çok önemli projeleri ilçeye kazandırıldığını söyleyen kırhasanoğlu,önümüzdeki beş yıl içinde ise,Doğalgaz,Gölet,Kentsel dönüşüm, Hürriyet caddesi meydan park çalışması, Gençlik merkezi ve kapalı spor Salonu, kapalı otopark ve Pazar yeri, Sanayi Sitesi, şehir girişi peyzaj ve ışıklandırma projesi gibi önemli projeleri de ilçeye beş yıl içinde kazandırmanın sözünü veriyoruz.’’diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu tarafından Başkan Kırhasanoğluna kadınlara yönelik programlarda vermiş olduğu desteklerden dolayı çiçek takdim etti.