YETİM ÇOCUKLARA BİSİKLET HEDİYESİ RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

03.06.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından başlatılan ‘’Yetim Bir Güldür Sen Onu Güldür’’ Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemiz genelinde belirlenen 70 çocuğa Ramazan Bayramı öncesi bisiklet hediye edildi.

İlçe genelinden önceden tespit edilen yetim çocuklara yönelik proje kapsamında 70 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Çocukların bisikletlerini Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ile belediye yetkilileri teslim etti.

Hayırsever dostlarımız sayesinde projenin ilçede başarıyla tamamlandığını söyleyen İbaş,’’hediye bisikletleri bayramdan önce çocuklarımıza dağıtımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği ve katkısı geçen herkese çok teşekkür ediyorum.’’dedi.