YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR İBAŞ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

01.07.2019 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,LGS sınav sonuçlarının ardından ilçe birincisi Sınır Şehit Süleyman Kul ortaokulu öğrencilerinden Caner Demir’i bisikletle, ilçe ikincisi Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Bünyamin Bayram ile ilçe üçüncüsü Üçtepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Nagihan Karagözü altınla ödüllendirdi.

Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen törende konuşan Başkan İbaş,’’LGS Sınav sonuçlarında Türkiye üçüncüsü olan Giresun’da Yağlıdere ilçesinin 16 ilçe arasında tarihi başarı göstererek birinci olduğunu hatırlattı.

Bu başarıda emeği ve katkısı bulunanları tebrik eden İbaş,bizlerde ilçe belediyesi olarak ilçemizde derece yapan birinci öğrencimize bisiklet, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimizi ise altınla ödüllendirmeyi uygun gördük. İlçenin başarı kazanması bizim için önem arz etmektedir. İnşallah diğer öğrencilerimizi de teşvik ederiz. Başarılarından dolayı gençlerimizi tebrik ederiz.’’diye konuştu.

Törende, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Bolat, Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Müdürü Ömer Gönder, Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Usta,Üçtepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selçuk Karagöz, Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Müdür Yardımcısı, Adem Sar ile veliler hazır bulundu.