ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI KARADERE İLE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN ZİYARET

21.09.2019 Cmt

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaşa hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Espiye Belediye Başkanı Karadere ve meclis üyelerini ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan İbaş,ziyaret bizleri çok mutlu etti. Başkanımıza ve ekibine teşekkür diliyorum.’’dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Yaşar İbaş ve meclis üyelerine şükranlarını sunan Başkan Karadere ise, Yağlıdere bizim kardeş belediyemiz başkanımız daha önceden borsa başkanlığı yapmış sevdiğimiz bir arkadaşımız. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.’’diye konuştu.

Ziyarette, Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bıyık, Özcan Kır, Recep Aydın, Tüzüner Elmalı, Eşref Kandemir, Mehmet Kahveci, Necmi Durdu, Bahri Kılıç, Mustafa Çelik, Fırat Önal, Kenan Çınar, Ahmet Hakan Baladın, Selahattin Hürüz, Nazim Önal hazır bulundu.