YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR İBAŞ FERRAROYA DÜĞÜN DEĞİL BAYRAM DEĞİL HAYIRDIR DİYE SORDU

24.09.2019 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,Ferraro,Türk Fındığını,Gürcistan,İtalya ve Şili’de nasıl üretebilirimin hesabını mı yapıyor’’.dedi.

Fındıkla ilgili yaptığı sert açıklamalarla her zaman fındık üreticisinin yanında olduğunu gösteren, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Ferraroya;Düğün Değil, bayram değil hayırdır ‘’diye sordu.

İbaş,yaptığı yazılı açıklamamasında şunları söyledi:

‘’Ferraro, örnek bahçe yapıp ürünü artıracam ayaklarıyla, fındığın evreleri, hava şartlarına göre gelişimi, püsü, döllemesi, iklim ve rakım farklılıklarında neler olabileceğini gözlemleyip, numuneler alıp, laboratuvar ortamında yaptığı deneylerle, Türk fındığını, Gürcistan, İtalya ve Şili'de nasıl üretebilirimin hesabını mı yapıyor??? Düğün değil, bayram değil...

Yaşar İbaş

Yağlıdere Belediye Başkanı