YAĞLIDERE BELEDİYESİ WHATSAPP’TA

15.10.2019 Sal

Yağlıdere Belediyesi vatandaşa daha kolay bir hizmet için Whatsapp iletişim hattı kurdu.

Yağlıdere Belediyesi tarafından bugün aktif hale gelen “WhatsApp İletişim Hattı” ile sorunlar artık daha çabuk çözüme kavuşturulacak.

Belediye Başkanlığımızın bugün itibariyle devreye soktuğu WhatsApp İletişim Hattı ile vatandaşlardan gelen şikâyet, istek ve taleplere daha hızlı cevap verilmesine imkân tanıyacak.

Tek merkezden yönetilecek olan sistem, vatandaşlardan gelen istek, talep ve şikâyetler ilgili birimlere sevk edecek ve sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak.

Uygulamayı kullanan vatandaşlar 0532 353 30 28 numaralı telefondan Yağlıdere Belediyesi Whatsapp iletişim hattına her türlü öneri, talep ve şikâyetleri fotoğraf ve konum bilgilerini de ekleyerek gönderebilecek.