ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKET KAYA'NIN İSMİ KÖPRÜYE VERİLDİ

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKET KAYA
15.10.2019 Sal

Yağlıdere eski Belediye Başkanı Şevket Kaya'nın ismi köprüye verildi.

1999-2009 yılları arasında Yağlıdere ilçesinde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Şevket Kaya’nını ismi kendi yaptırdığı palaklı ile merkez mahallelerini birbirine bağlayan beton köprüye verildi.

12.09.2019 tarihinde düzenlenen belediye meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda eski başkanın ismi köprüye verildiğini belirten Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, köprüye ismin verilmesinde gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan İbaş,köprü üzerinde genişletme çalışması da yaptıklarını belirterek, vatandaşlarımızın köprü kenarlarında oturmaları için banklar yapılarak hizmetine sunulmuştur.Köprü üzerinde ışıklandırma ile boyama çalışması da yapılacaktır.’’dedi.