CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

30.10.2019 Çar

Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümü kutlamaları, Çelenk Sunma töreniyle başladı.

Yağlıdere Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına, Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın ve Belediye Başkanı Yaşar İbaş tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Remzi Uzun, Emniyet Amiri Enes Çakır, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00’da Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenecek törenin ardından akşam'da 20.00-21.00 saatleri arasında ilçemiz meydanında Havai Fişek gösterileri ve yöremiz sanatçılarından Hazal konseri ile devam edecek.