YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

30.10.2019 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından Cumhuriyet Bayramının 96.yıl dönümü nedeniyle ilçemiz meydanında etkinlik düzenlendi.

Saat 20.00 -21.00 saatleri arasında yağmur altında düzenlenen etkinlikte Havai fişek gösterileri ile Türk Halk Müziği ses sanatçısı Hazal Yıldız konseri ile devam etti.

Etkinlikte ayrıca yöremiz sanatçılarından Murat Çelikte kısa sahne aldı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,yaptığı açıklamada,herkesin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’dedi.

Bu yağmurda ayrılmadığı için etkinliğimize katılan halkımıza teşekkür ettiğini ifade eden İbaş,''bizler ve bu yağmura rağmen burada bekleyenler Atatürk'ü Mustafa Kemali ve Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyeti işine geldiği gibi değil içinden geldiği gibi seven insanlar olduğunuz için buradasınız. Allah razı olsun hepinizden diye konuştu.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Hazal Yıldız ise, bu akşam bizleri Yağlıderelilerle buluşturan belediye başkanımız Yaşar İbaş başta olmak üzere belediye personelimize teşekkür ediyorum’’diye konuştu.