YAĞLIDERE STANDI ÜÇÜNCÜ GÜNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

11.11.2019 Pzt

İstanbul Yenikapı’da 13.düzenlenen Giresun Günlerinin üçüncü gününde Yağlıdere standı yoğun ilgi gördü.

Perşembe günü başlayan Giresun Günleri etkinliği Pazar günü akşam sona erecek.

Yağlıdere Kaymakamlığı, Yağlıdere Belediyesi Üçtepe Belediyesi, İstanbul Yağlıdereliler Derneği ile birlikte açılan stant en fazla ziyaretçi alan ilçeler arasında yerini almış oldu.

Yağlıdereliler standını üçüncü günde siyasi parti temsilcileri,bürokratlar,belediye başkanları,iş adamları ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda hemşehrimiz tarafından ziyaret edilmiş oldu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Yenikapı’da düzenlenen programın Cumartesi günü daha yoğun olduğunu belirterek, hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı da teşekkür etti.

Etkinliğin Pazar günü (bugünde) devam edeceğini ifade eden İbaş,son günün daha yoğun geçmesini beklediklerini ifade etti.