İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

26.11.2019 Sal

Yağlıdere İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk olarak dün Anadolu Lisesi bahçesinde Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan etkinlikler bugünde devam etti.

Yağlıdere Eko düğün salonundaki kutlama etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, protokol konuşmaları, İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ödülleri İlçe Jandarma Komutanı Remzi Aslan tarafından verilirken Emekli olan personellere Hizmet Şeref Belgesi de Belediye Başkanımız Yaşar İbaş tarafından takdim edildi.

Öte yandan ilçemizde Liseye giriş sınavında üstün başarılarından dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine İlçe Kaymakamı Yusuf Akın tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Program göreve yeni başlayan aday öğretmenlerin yemin merasimiyle devam ederken İkram ve müzik etkinliğiyle program son buldu.