SANKO ENERJİ GIDA YARDIMINA 60 KOLİYLE DESTEK OLACAK

20.03.2020 Cum

Korona Virüsü salgının tedbirleri kapsamında; evlerinden dışarı çıkamayan maddi durumu zayıf vatandaşlarımıza yönelik Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından başlatılan gıda yardımına ilçemizde faaliyetlerini sürdüren SANKO enerji 60 koliyle destek verecek.

SANKO Enerji İşletme Müdürü Mehmet Vurmaz, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan İbaş, belediye başkanlığımız tarafından başlatılan evlerinden çıkamayan maddi durumu zayıf vatandaşlarımıza yönelik yardım kampanyasına SANKO Enerjinin 60 koliyle destek vereceğini söyledi.

Bu tür yardımların birlik ve beraberlik içinde yapılarak geniş kitlere ulaşacağını belirten İbaş,kampanyaya katkılarından dolayı SANKO Enerji işletme Müdürü Mehmet Vurmaza teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.