HARÇLIĞINI BİRİKTİREREK KAMPANYAYA DESTEK OLDU

16.04.2020 Per

Yağlıdere Şehit Enver Şahin Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Efe Kaan Bolat koronavirüs tedbirleri kapsamında Yağlıdere Belediyesi öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen yardım kampanyasına harçlığını biriktirerek katkıda bulundu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,Bolatı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan İbaş,kardeşimizin duyarlı davranışı bizleri oldukça mutlu etti. Yediden yetmişe birlik beraberlik içinde olduğumuzu bizlere kardeşimiz bire kez daha göstermiş oldu. Kendisine anlamlı katkısından dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Kaan Efe Bolat’ın annesi Emine Bolat ise, gazetelerde ve sosyal medyada yardım kampanyasıyla ilgili oğlumuz Kaan efenin ihtiyaç sahipleri için düzenlenen yardım haberini okuduğunu söyledi.
Kaan Efenin duyarlı davranış sergilediğini ifade eden Bolat, harçlığını biriktirerek bu anlamlı kampanyaya destek oldu. Ailesi olarak Kaan efemizle gurur duyuyoruz. ’diye konuştu.

Kaan Efe’de, ilçe belediyemizin öncülüğünde düzenlenen kampanyaya destek de bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, emeği gecen herkese teşekkür etti.