YAĞLIDERE’DE KORONAVÜRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

30.05.2020 Cmt

Yağlıdere Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Hayırsever iş adamlarımızın desteğiyle belediye başkanlığımız organizasyonunda, ilçemize bağlı mahalle ve köylerde yaşayan 2727 kişiye gıda, yiyecek yardım kolisi ile ramazan paketleri dağıtımı,25 ilçe esnafına 21.700 TL’lik kira yardımı,22 öğrenciye 7.200 TL’lik giysi yardımı,7.100 adet ekmek ve pide dağıtımı ile 30.00 adet maske dağıtımı ve  dolmuş esnafımıza da 1600 litre yakıt desteği gerçekleşmiştir.

Belediye Başkanı Yaşar İbaş,yaptığı açıklamada,koronavirüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında ilçede çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

İlçeye belediyesi olarak bu dönemde halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden İbaş,yapılan çalışmalarda katkılardan dolayı hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.