ETİMESGUT BELEDİYESİ TARAFINDAN YAĞLIDERE BELEDİYESİNE BİR KAMYON VE İŞ MAKİNASI HİBE EDİLDİ

28.08.2020 Cum

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Yağlıdere ilçe Belediyesine Ford Cargo Kamyon ile Kazıcı Yükleyici iş makinası hibe edildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş,gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe belediyesine afet temizlik çalışmalarına destek amaçlı  Etimesgut belediyesi tarafından iki tane aracın hibe edildiğini söyledi.

Bir adet Ford Cargo kamyon ile bir adet kazıcı yükleyici iş makinasının  Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından belediye hibe edildiğini söyleyen Başkan İbaş,bu zor dönemde başkanımıza ilçemize yapmış olduğu bu önemli katkılardan dolayı şahsım ve ilçe halkımız  adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.’’diye konuştu.