BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ NURETTİN CANİKLİ YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, Yağlıdere Belediye Başkanlığımızı ziyaret etti.

Canikliyi ,Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte belediye bahçesinde karşılandı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu tarafından Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli’ye çiçek takdim etti.

Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli belediye ziyaretinde ilçenin ve belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Kırhasanoğlundan bilgiler aldı.

Başkan Kırhasanoğlu,Başbakan Yardımız Nurettin Canikli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ilçemize yapılan çalışmalarda her zaman çok büyük katkısını gördük. Görmeyede devam ediyoruz. El ele ilçemize güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz.’’dedi.