BAŞKAN KIRHASANOĞLU AK KADINLARIN STANDINI ZİYARET ETTİ

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık,İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan ile birlikte AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte açtığı standı ziyaret ederek çalışmalarda başarılar diledi.

Kadın Kolları Başkanlığının yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Kırhasanoğlu,16 Nisan’da inşallah ilçemizde güçlü bir şekilde EVET çıkacaktır’’dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,ise yapılacak olan halk oylamasına kadar bu tip çalışmaların devam edeceğini dile getirerek ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulum adına  Başkan kırhasanoğlu ve diğer büyüklerimize teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.