BAŞKAN KIRHASANOĞLU ÜÇTEPE BELDESİNDE OKAN GÜMÜŞ’ÜN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık, İl Genel Meclis Üyesi  Ömer Bayram, ilçe yönetim kurulu üyesi Halil Durmuş ile birlikte Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk’ün yakını olan Okan Gümüş’ün Üçtepe Beldesi Karagüney mevkiinde düzenlenen  cenaze törenine katıldı.

Evinde rahatsızlanarak kaldırıldığı Yağlıdere Devlet Hastanesinde yolda hayatını kaybeden Gümüş için bugün Üçtepe Beldesi Karagüney mahallesinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.Kılınan cenaze namazının ardından Gümüş’ün cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Başkan Kırhasanoğlu, ve beraberindekiler Gümüş ailesinin acılarını paylaşarak aile yakınlarına sabırlar diledi.