TÜTÜNCÜ VE ZIVALI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

06.09.2017 Çar

Başkan Kırhasanoğlu,Giresun'da düzenlenen cenaze törenlerine katıldı

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun Merkez Hacı Miktat Camisinde Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve ilçemiz Akdarı Mahallesinden hayatını kaybeden Metin Zıvalının cenaze törenlerine katılarak yakınlarına taziyelerini iletti.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün cenazesi AK Parti İl Başkanlığı önüne getirilerek, helallik alındı.
Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün vefat eden ve memleketi Giresun'a getirilen Tütüncü için Çıtlakkale Mahallesi'ndeki evinin önünde bir tören düzenlenerek, helallik alındı.

Cenaze duanın ardından Hacı Miktat Camisi'ne getirildi.

Başbakan Binali Yıldırım ve protokol üyeleri camiye gelişinde Tütüncü'nün eşi Emine, çocukları Kübra ve Hüseyin Kağan, annesi Ayşe Tütüncü ile diğer yakınlarına taziyelerini iletti.

Giresunspor Kulübü İkinci Başkanlığı görevini de yürüten Tütüncü'nün cenaze namazına Giresunspor heyeti de katıldı. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozdağ, Teknik Direktör Metin Diyadin ile futbolcular, Tütüncü ailesine taziyelerini sundu. Tütüncü'nün tabutuna, yöneticisi olduğu Giresunspor forması bırakıldı.

Tütüncü'nün öğle vakti kılınan cenaze namazında, Başbakan Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı Canikli, Tütüncü'nün oğlu Hüseyin Kağan ile saf tuttu. Cenaze namazı sırasında Bakan Canikli'nin duygulandığı gözlendi.

Namazın ardından Başbakan Yıldırım ve Canikli'nin bir süre omuz vererek taşıdıkları Tütüncü'nün tabutu, cenaze arabasına alındı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü'nün naaşı, daha sonra Yeni Mezarlık'taki aile mezarlığına defnedildi.

YAĞLIDERELİ METİN ZIVALIDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İstanbul’da hayatını kaybeden Yağlıdere ilçesinin Akdarı mahallesinden Metin Zıvalı’da aynı yerde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Zıvalı ailesinin de cenaze törenine katılarak taziyelerini iletti.