BAŞKAN KIRHASANOĞLU FINDIK LİSANSLI DEPOSU VE SPOT BORSASI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

08.09.2017 Cum
0 1090

Giresun Ticaret Borsası tarafından hayata geçirilen ' Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası için açılış töreni düzenlendi

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,Ak Parti İlçe Başkanı Temel Işık,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan,Harun Durdu,İbrahim Aydın,Mustafa Kangal,Ak Parti Teşkilat Başkanı Bayram Durdu,yönetim kurulu üyeleri Aziz Hekim,İshak Maraş,Hakkı Aksu ile birlikte açılışı Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Gıda ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılımıyla gerçekleştirilen Giresun Ticaret Borsası'nın Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa Kurulması Projesi'nin açılışına katıldı.

Başkan Kırhasanoğlu,lisanslı deponun başta Giresun'a olmak üzere Karadeniz'e, Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunarak bu önemli hizmeti bölgemize kazandırılması konusunda emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.