YAĞLIDERE'DE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

YAĞLIDERE
10.11.2017 Cum
0 1033

Yağlıdere ilçemizde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Kaymakamlık bahçesinde Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızın çelengin sunulmasının ardından siren sesi ile beraber bayraklar yarıya indirildi, Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Yağlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda devam eden programda, Atatürk’ün hayatı sinevizyon gösterimi ile sunulurken, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu, Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Törene Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Belediye Başkan Vekili Ağabey Turan, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez, Emniyet Amiri Enes Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.