BAŞKAN KIRHASANOĞLU KONGRELERE KATILDI

11.11.2017 Cmt
0 1020

Merkez ilçe ve Dereli ve Keşap ilçe teşkilatları 6’ıncı olağan kongre seçimleri yapıldı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,AK Parti Teşkilat Başkanı Bayram Durdu,Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özdemir ile birlikte bugün Dereli,Keşap ilçelerimiz ile Giresun Merkez ‘de düzenlenen AK Parti kongrelerine katıldı.

Kongrelerin ilimize ve ilçelerimize hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kırhasanoğlu,12 Kasım Pazar günü yarın saat 14:00’da ilçemiz Eko düğün salonunda düzenlenecek ilçe kongresine bütün halkımız davetlidir.’’dedi.

Öte yandan bugün yapılan kongrelerin ardından Dereli ilçe başkanlığına Aydın Akbaş,Keşap ilçe başkanlığına Adem Çakır,Giresun merkez ilçe başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz seçildi.